Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Комплект С любов за Него

Арт.№ 0330099

Подаръчен комплект "С любов за Него" - едно прекрасно съчетание от продукти, които ще донесат радост за всички сетива. Поглезете своята половинка с нестандартен и луксозен подарък за истински мъже. 

Поднесете любимото му уиски, налейте го в красива чаша и гарнирайте с вкусни шоколадови бонбони. За финал, кажете му, че го обичате по специален начин - с помощта на рaмка с послание. Какъв по-прекрасен подарък от този!

Изненадайте Вашия съпруг, годеник или гадже за Свети Валентин, годишнина, рожден ден, имен ден, юбилей. 

Цена

97,55 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчен комплект "С любов за Него" е прекрасно съчетание от продукти, с които може да изразите Вашата любов за Празника на влюбените, и не само. Изненадайте Вашия съпруг, годеник или гадже подобаващо. 

Подаръчните комплекти винаги са били сред нашите топ предложения, не само защото са ефектни, но и защото подчертават личното отношение и вниманието към детайла на подаряващия.  

Продуктите избираме прецизно и обмислено, за да се допълват в тематично и функционално отношение. Заедно и в комбинация с красива опаковка, те оформят перфектния подарък.

Поднесете не само подарък - поднесете атмосфера и дори цяло изживяване. 

Комплектът съдържа:

- Уиски Джак Даниелс 350 мл
- Чаша за уиски "Истински мъж"

Материал: стъкло
Вместимост: 200 мл
Височина: 9 см
- 5 бoнбона Lindt
- Рамка "Обичам те"

Рамката се предлага със стойка. Има възможност и за закачане на стената.
Материал: шперплат
Размери: 20x15 см
За снимка с размери 10x15 см.

*Изберете Ваша снимка и ни я изпратете и ще получите безлатно форматиране и принтиране на снимката за рамката от комплекта.

 

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.