Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Статуетка Фитнес - мъж с гравирана табелка

Арт.№ 1900011

Статуетка Фитнес - мъж- красив дизайн облечен в златисто покритие, който ще зарадва всеки мъж със спортна натура и най-вече фитнес любителите. Персонализирайте с послание, което ще направи подаръка запомнящ се. 

Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

22,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Статуетка Фитнес - мъж. Фигурата представлява стилизирано изображение от пластмаса със златисто покритие върху мраморна основа. Статуетката е подходяща за рожден ден или имен ден на брат, колега или приятел със спортен дух и тяло, който обича фитнеса. 

Отпред на мраморната основа може да се постави табела с Ваш кратък текст / пожелание и дата, не по-дълги от 30 символа. Персонализирайте според човека и повода. Това прави подаръкът по-индивидуален и докосващ.

 

Размер на фигурата: 16 cм.

Тегло: 0.500

Размер: 19 cм

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Материал: пластпластмаса, мраморна основа

Пол: Мъж

Видове подаръци: Статуетки

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.