Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Истински карамфил във винтидж кашпа

Арт.№ 0330354

Планирате да изненадате специална за сърцето Ви дама с цветя, но Ви се иска да заложите на нещо нетрадиционно и някак по-интересно.

Без паника. Имаме нещо за Вас!

Предлагаме Ви истински карамфил във винтидж кашпа. Поднесете за юбилей, рожден ден, имен ден, годишнина или просто така, за да се полюбувате на блажената усмивка на Вашата любима, майка, сестра, дъщеря, приятелка. 

Букетите вече не са това, което бяха! Възползвайте се и дарете цветни усмивки!

Цена

19,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете цвете като се отличите от стандартните букети.

Изберете истински карамфил във винтидж кашпа. Едно оригинално решение, което ще внесе много усмивки и красота във всеки повод!

Височина на кашпата - 10 см.

Срок на трайност: 1 - 1,6 г.

Как да се грижите за цветето?

- Не ги поливайте!

- Не ги дръжте във фризер!

- Не ги излагайте на директна слънчева светлина!

- Съхранявайте ги в среда с умерена стайна температура - нито на много студено, нито на много топло.

- Ако се събере прах, може да ги почистите внимателно с кърпа за прах.

- Не поставяйте нищо върху тях, това може да ги повреди. Те са много крехки.

- Не ги местете от тяхната кутия, за тях там е най-сигурно.

- Бъдете много внимателни, ако пренасяте вашите цветя, защото са много нежни.

 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.