Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Картичка с вградена истинска четирилистна детелина

Арт.№ 0900003

След като Ви представим тази късметлийска картичка с креативен дизайн, ще видите, че картичките вече не са това което бяха!

Подарете късче късмет на своите колеги, служители, близки, приятели или зарадвайте любим член от семейството. Направете го по нестандартен и сантиментален начин!

Картичката с хербаризирана четирилистна детелинка е ламинирана и лесно и безопасно може да се носи в чанта или портфейл.

Поднесете късмет, който неотлъчно да следва любимите Ви същества!

 

Цена

4,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Podaraci.bg представя един от най-актуалните подаръци в днешно време - картичка с хербаризирана четирилистна детелинка върху допълващ фон в зелен цвят!

Картичката е ламинирана, неподатлива на лесно намачкаване, удобна за носене в порфейл или дамска чанта! Тя е тази, която винаги ще напомня за Вас със собственото си присъствие!

Идеален корпоративен подарък за служители и партньори с Вашето лого и Вашето послание към тях - картичка с хербаризирана четирилистна детелинка! 

Цената е за 1 брой!

 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Поздравителни картички

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.