Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, поради епидемиологичната обстановка и засиленото онлайн пазаруване, куриерските фирми работят с изоставащ график. Моля имайте предвид, че е възможно забавяне на поръчките по независещи от нас причини.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Медальон Пъзел с парченце от истински метеорит

Арт.№ 0330490

Медальон с истински метеорит, оформен като парченце от пъзел. Висулката представлява часица от истински метеорит в акрилна смола. Един неочакван подарък, с който истински ще изненадате свой близък човек! Оригиналната форма на висулката прави медальонът изключително подходящ за романтична изненада по повод на годишнина, Деня на влюбените, както и рожден ден, имен ден, 8 март, дипломиране. 

История на метеорита: "Серичо", каменно-железен метеорит, паласит от Кения, който е на път да стане един от най-известните метеорити за 2018г. Открит от двама братя масаи през 2016г. , които търсейки своите камилиса, са се натъкнали на няколко големи камъка.  До момента са намерени над два метрични тона от този красив паласит.

Цена

55,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Колие с парченце от истински метеорит в акрилна смола - един уникален подарък в пълния смисъл на думата! Поднесете на специален човек за всеки специален повод! Подарете парченце Космос!

Забележка: Koлиета се доставя със сертификат за метерита след направен рентгено флуорисцентно спектрален анализ. 

Имайте предвид, че всяко бижу се изработва индивидуално. Парченцето от метеорит е уникално. Възможни са разминавания в големината на различните висулки.

Интересното  за тези метеорити е, че те са се образували на границата на кора/мантия на млада планета или голям диференциран астероид. В един момент, гигантичен сблъсък с друг голям астероид разрушава младата планета. Паласитите са съставени предимно от кристали оливин в желязно-никелова матрица.

Верижката е кожена. Приблизителна дължина: около 22 см. Има възможност да се регулира дължината на кожената верижка.

Държачът, свързващ висулката и верижката, е изработен от сребро проба 925.

Опаковайте го подобаващо! Изберете нежна органзена торбичка или подаръчна кутийка.

При избор на вариант с кутия, получавате и поздравителна картичка, която се персонализира с Ваше пожелание.

 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.