Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Палитра сенки за очи Astrology с 12 цвята

Арт.№ 0920009

Палитра сенки за очи Astrology включва 12 цвята със силно пигментирани и перфектно съчетани нюанси. Има две вградени огледала. С помощта на блестящите цветове дамите ще успеят да създадат неповторими бляскави визии. Палитрата ще допълни по перфектен начин всяка колекция от гримове. Вземете я за подарък на сестра, приятелка или колежка!

Цена

21,90 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Палитра сенки за очи Astrology с 12 цвята и две вградени огледала е подходящ подарък за всяка жена, която обича да се гримира. Чудесен самостоятелен или допълващ подарък за специал


Бюти съвет

Без значение дали искате монохромна визия или опушени очи- няма лимити, които да спират въображението ви. Матовите и блестящи нюанси могат да се използват индивидуално или в комбинация. За да направите гримът ви дълготраен и да подсилите текстурите, най-добре първо нанесете база за сенки. След това изберете нюанс и го нанесете по подвижната част на клепача. За по-експресивна визия, напръскайте четката за сенки с фиксиращ спрей особено когато нанасяте блестящите нюанси. А когато съчетавате няколко цвята- прелейте нежно за меки преливания. 

Матовите нюанси могат да се използват самостоятелно или да се комбинират. Ако искате да подсилите текстурите и да направите грима по-дълготраен, първо е добре да нанесете база за сенки. После нанесете избрания нюанс по подвижната част на клепача. За да постигнете по-експресивна визия, първо можете да напръскате четката за сенки с фиксиращ спрей, особено когато сте решили да нанесете блестящи нюанси. А когато нанасяте няколко цвята, създайте меки преливания.

Марка: Catrice

 

№ 904232

Видове подаръци: Грим

По интереси: Популярни

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.