Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Пет ръчни любовни шоколадови бонбона в кутийка

Арт.№ 0200002

Кутия с пет броя бонбони с романтични мотиви - каква по-прекрасна изненада от малко шоколад и то не какъв да е, а ръчно изработен и оформен в 5 съвършени бонбона. 

Можете да  като допълнение на подаръка си, ей така за разкош и за да оберете овациите! Малко ендорфин за щастливи усмивки никога не е излишен!

Шоколадовите бонбони са сладка класика и носят привкус на изтънченост, романтика и специално отношение! 

Подарете за специален повод на специална за Вас жена - майка, баба, съпруга, гадже, колежка, приятелка, 

Подходящ избор за 8 март, рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей. 

 

 

Цена

22,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете шоколадова наслада за душата!

Кутия с пет броя бонбони с романтични мотиви - страхотно допълнение към всеки подарък за любимия/любимата.

Посочената цена е за 5 бр. ръчни бонбони с романтични мотиви в червена елегантна кутия с размери 18.5/4.5/2 см.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Шоколадови изкушения

По интереси: Романтични

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.