Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчен комплект Вино и Рози в рамка

Арт.№ 0330147

Тъкмо затова направихме този специален подаръчен комплект, с който да кажете "Обичам те!" по оригинален начин на половинката си! Споделете по чаша магично цветно вино и й кажете най-хубавите думи на света, облечени в красива рамка.

Бъдете романтични  и неустоуми с изненадата си на Свети Валентин, рожден ден, 8-ми март, годишнина, юбилей

 

Цена

43,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

За Свети Валентин, рожден ден, друг празник или просто ей така - покажете обичта си към любимия човек с романтичен подарък!

Насладете се на чаша нестандартно вино в розов, син или зелен цвят, а в красива рамка с размери 13 х 18 см ще запишем Вашето послание.

В комплекта може да избирате между три различни вина:

- Бутилка Розово вино Pasion Pink 750 мл съдържа вино Розе, аромати на червени плодове, концентриран сок от растителни екстракти (сладък картоф, морков и лимон). Алкохол: 11,5%

- Бутилка синьо вино Pasion Blue 750 мл - произведено от 100% Шардоне грозде, с свеж плодов аромат. Алкохол: 11,5%

- Бутилка трапезно зелено вино Pasion Green 750 мл - създадено от от подбрани сортове грозде. Алкохол: 11%

Вместимост: 750 мл

Размер: 13 х 18 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.