Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчна кошница Wine and Cheeses

Арт.№ 0330043

Tова е един много оригинален и различен подарък, подходящ за годишнина или Свети Валентин, както и просто за разкош, ако сте решили да заведете половинката на романтичен пикник сред природата.

Грабнете една кошница Wine and cheesees и изненадайте любим за Вас човек за рожден ден, имен ден, юбилей. Това е и един страхотен подарък за младоженци или годишнина на приятели, с който да им пожелаете романтични семейни мигове. 

Кошницата включва 3 вида сирене, чепка грозде (или свеж плод според сезона), бутилка червено вино и е страхотно допълнение, което ще направи празника незабравим. Избирайки нея, Вие не подарявате просто подарък, Вие подарявате емоция и създавате незабравима атмосфера и скъп спомен!

Забележка: При поръчка на 8 бр. или повече подаръчни кошници, получавате отстъпка от цената. Свържете се с наш консултант на info@podaraci.bg.

 

Цена

89,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчна кошница Wine and Cheeses - чудесна идея за влюбени, които търсят не само подарък, но също емоция и атмосфера!

Подаръчната кошница е подходяща за ценители на сирената, виното и романтичните моменти. Подарете я за Свети Валентин, годишнина, рожден ден или просто така, за да се насладите на продуктите в нея заедно с любимия човек. 

 

В луксозна кошница, опакована в целофан и украсена с панделка, сме поставили:

- Червено вино Сира Старосел, 750 мл;

- Синьо сирене Бергадер, 100 г;

- Сирене Бри Престиж, 125 г;

- Сирене Камембер Престиж, 125 г;

- Чепка грозде (или свеж плод според сезона).

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина във фирмата на служителите в офиса. Чудесен подарък за корпоративни партньори. 

Аксесоарите за сирене не са включени в цената.

Тегло: 3 кг

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.