Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Календар на предизвикателствата за 2020 г.

Арт.№ 0010045

Искате да изненадате свой близък или приятел с преживяване, което да замени предметния подарък? Предлагаме на Вашето внимание календар с 366 предизвикателства за 2020 г. Всеки ден имате възможност да откривате малко предизвикателство, което ще Ви кара да се замисляте, да се веселите, да мечтаете. За да не се развалят изненадите и за да се поддържа любопитството живо, някои от предизвикателствата са скрити зад скреч фолио. С този подарък Вие всъщност осигурявате много забавление на любим човек, колега, приятел!

Календарът на предизвикателствата е подходящ както за мъже, така и за жени. Чудесен избор за изненада по случай коледните и новогодишни празници, имени дни, рождени дни. Благодарение на луксозния си дизайн календарът ще стои прекрасно на някоя стена у дома или на работното място. Изтрийте скреч полето, прочетете предизвикателството и го изпълнете! 

Цена

25,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка:
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Повече за продукта:

· Календар за 2020 г. с 366 уникални предизвикателства
· Теми: здраве, приятелство, семейство, мотивация, история, храна, спорт, работа, празници, култура, чувства, хоби, равносметка и други

Характеристики:
· 24+4 стр.
· сгънат размер А4, разгънат А3
· цветност: cmyk+cmyk
· корица: 4 стр, 300гр хром мат
· тяло: 24стр, 200гр хром мат
· перфорирани тяло и корица, шити с телчета,
· всичко е с надп. лак двустранен, дупка за закачане, стречовани индивидуално

Дизайн:
· Изпълнен в лъскав матов цвят, който веднага контрастира с масовия продукт на пазара 
· За да се поддържа любопитството, част от предизвикателства са скрити със скреч фолио
· Различно мото, цвят и графика за всяка страница, които да мотивират хората към действие

Насоченост:
· Хора, обичащи предизвикателствата
· Хора, които желаят да подарят преживяване
· Възрастова група 20-50 г. 
· Подходящ за мъже и жени

Стойност на продукта:
· Уникален за българския пазар
· Луксозен продукт с дългосрочна употреба
· Емоционално обвързващ
· Със социален елемент и добавена стойност за клиента за споделяне във facebook група
· Неограничен потенциал за последващо развитие 

Време за доставка:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.