Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Преносимо зарядно за батерия Power Bank

Арт.№ 0330337

Случвало ли Ви се е телефонът Ви да остане без батерия точно когато провеждате важен разговор или чакате делово обаждане? Ужасно, нали?

А какво ще кажете ако Ви обещаем, че това никога повече няма да Ви се случи? Външните батерии от ново поколение са тук, за да осигурят този комфорт за Вашия смартфон и таблет. Те са съвместими с почти всички телефони и устройства, които могат да се зареждат през USB порт. ( 2600mAh). Един компактен и лесно преносим вариант подходящ особено за хората, които не се спират на едно място задълго и обичат да ходят в планината или на къмпинг. 

Вземете за всички членове от семейството или подарете на свои приятели, колеги, офис служители.Това е полезна "джаджа", на която всеки би се зарадвал!

Цена

6,99 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Това е компактна преносима акумулаторна батерия, която може да зареди вашите устройства зареждани с 5V,когато имате спешна нужда от енергия, но нямате контакт на близо.
Идеално за хората обичащи да ходят в планината или на къмпинг,
но не само! Сега може да говорите по своя телефон без да се притеснявате,
че батерията ще му „падне“ в най-неподходящия момент.
То работи с почти всички телефони и устройства, който могат да се зареждат през USB порт. ( 2600mAh)

В комплекта е включен USB кабел с Mini USB накрайник, който е стандартен за повечето смартфони. За Iphone използвайте кабелчето от Вашето зарядно.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.