Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сребърен комплект Перла с колие и обици

Арт.№ 0330514

Сребърен комплект с колие и обици с перли - един изискан подарък за онези дами, които обичат фините бижута. Сребърният комплект е подходящ за майка, съпруга, приятелка и може да бъде поднесен на всеки специален повод. 

Истинската роза е използвана илюстративно и не е включена в цената.

Цена

77,50 лв.

Изберете опаковка

  • подаръчна кутия

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Колие и обици с перла – изискан сребърен комплект за жени, които обичат да включват във визията си фини бижута. Колието и обиците са подходящи за съпруга, майка, колежка, сестра. Можете да ги подарите на всеки специален повод.Получавате комплекта в подаръчна кутийка. Получавате и картичка - на нея ще поместим Вашите пожелания към дамата, за която е предназначен подаръкът.

Характеристики:

Обици с перли 4,5/5,0 мм. Грамаж: 1.4 г. Проба: 925
Медальон с перла 4,5/5,00 мм. Грамаж: 0.8 г. Проба: 925
Дължината на сребърното синджирче: 45-50см

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Интересни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.