Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Мъжки дървен часовник

Арт.№ 0540010

Подарете страхотен аксесоар за любимия мъж и допълнете визията му с красив часовник от дърво. Ръчно изработен и с атрактивен дизайн, часовникът ще стои добре на всякакво облекло. 

Поднесете практичен подарък, който всеки ден ще напомня за Вас. Изберете за Вашия баща, брат, съпруг, гадже, приятел, колега за специален повод. Не забравяйте, че мъжете също обичат стилните аксесоари. 

Цена

120,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 5-7 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете ръчно изработен мъжки часовник от дърво - красив и ефектен подарък, с който да очаровате любим за сърцето Ви мъж!

Изберете модерен и стилен часовник от дърво за Вашия брат, баща, съпруг, гадже, приятел. Поднесете за рожден ден, имен ден, годишнина, Свети Валентин, юбилей, Коледа. 

Характеристики: 

Диаметър на корпуса: 44 мм

Дължина на верижка/каишка: 16 см – 22 см

Материал: естествено дърво

Тегло: около 50 г

Страхотен мъжки аксесоар

Забележка: Поради това, че продуктите са ръчна изработка, не могат да бъдат предложени два напълно идентични продукта. Възможни са минимални разлики между показаните на снимките и закупените продукти.

Материал: Дърво

Дължина: верижка/каишка 16 – 22 см

Диаметър: корпус 44 мм

Време за доставка: 5-7 работни дни

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.