Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчен комплект за жена Златни мисли

Арт.№ 0330072

Подаръчен комплект "Златни мисли"- подаръчните комплекти винаги са били сред любимите подаръци на нашите клиенти, и не случайно!

Това е едно готово и практично решение, което ще впечатли всяка дама за всеки специален повод. Артикулите са внимателно подбрани и красиво опаковани с мисия да донесат наслада и усмивки!

Бонбоните подслаждат вечерта, шампанското я опиянява, а папирусите с мисли допринасят за шареното настроение! Елегантнатa кутия постига съвършения завършек!

Впечатлете дамите за Свети Валентин, 8-ми март, рожден ден, годишнина, юбилей или друг специален повод!

Цена

53,53 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчен комплект "Златни мисли" - един стилен и оригинален подарък, с който ще очаровате всяка дама! 

Поглезете своята любима за Свети Валентин. годишнина, рожден ден, юбилей! Подарете пиршество за всички сетива и споделете заедно калориите и усмивките! Подарете атмосфера!

Изненадайте още своята майка, сестра, приятелка, колежка и всяка дама, която обича сладостите от живота, и особено тези с дъх на вино и добро настроение! 

Подаръчният комплект включва:
- Бонбони "Рафаело", 150 г;
- Шампанско със златни частици 200мл.;
- 75 мисли-цветни папируси

-Луксозна кутия

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.