Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кутия за вино Шеф №1

Арт.№ 4300001

Кутия за вино "Шеф №1" е чудесен начин да подарите вино по класен и същевременно закачлив начин. 

Изненадайте го за неговия юбилей, рожден ден, имен ден, пенсиониране, като му подарите вино за ценители поставено в дървена опаковка за ценители!

Оставете мил спомен и оберете овациите на вечерта!

Цена

26,55 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Кутия за вино "Шеф №1" е чудесен продукт за тези от вас, които искат да поднесат по стилен начин бутилка хубаво вино на своя шеф.

Защото опаковката винаги е била от огромно значение за цялостната презентация на един подарък, а виното е изтънчена изненада, която също има нужда от своята красива опаковка, нали?

Изненадайте шефа по специален начин като облечете виното класно за юбилей, годишнина, рожден ден, сватба, кръщене или всеки важен повод. 

Тематичният надпис "Шеф №1" ще впечатли началника и ще го усмихне подобаващо. 

Кутията е дървена, с хартиен пълнеж.
Размери: 35 см х 10 см х 10 см.

Цената не включва вино.

Размер: 35 х 10 х 10 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Аксесоари за алкохол

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.