Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дървена кутия за вино

Арт.№ 4300003

Кутия за вино, изработена от дърво - страхотен трик да облечете виното е елегантност. Изберете за специалните поводи, в които е добре бутилката вино, която подарявате да придобие изтънченост и стил. 

Опаковката винаги е била от огромно значение за цялостната презентация на един подарък. Подходяща за поднасяне на вино за юбилей, годишнина, рожден ден, сватба, кръщене или всеки важен повод. 

Цена

22,00 лв.

Продукти за персонализация

  Добавете вино
 • Бяло вино Менада Совиньон Блан 750 мл
  + 7,99 лв.
 • Бяло вино Менада Шардоне 750 мл
  + 7,99 лв.
 • Вино червено Сира Старосел 750мл.
  + 14,90 лв.
 • Вино червено Мерло Старосел 750 мл
  + 14,90 лв.
 • Розово вино Пешън пинк 750 мл
  + 29,00 лв.
 • Синьо вино Пешън блу 750 мл
  + 29,00 лв.
 • Зелено вино Пешън грийн 750 мл
  + 29,00 лв.
 • Бяло вино Менада Мускат 750 мл
  + 7,99 лв.
 • Бяло вино Черга 750 мл
  + 12,99 лв.
 • Вино червено Черга 750 мл
  + 12,99 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Кутия за вино, изработена от дърво. Ще замени по чудесен начин обикновената хартиена торбичка и ще направи по-внушителен подаръка, който поднасяте!

Кутията за вино е с хартиен пълнеж.

Размери: 36 см х 10 см х 11 см.

Забележка: Цената не включва бутилка вино.

Размер: 36 х 10 х 11 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.