Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Комплект шотове Боеприпаси за лов

Арт.№ 0430124

Зарадвайте ваш приятел или роднина запален по лова с Комплект шотове Боеприпаси за лов.

Изненадайте запалените ловджии с Комплект шотове Боеприпаси за лов. Страхотен практичен подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина или друг личен празник на Вашия дядо, баща, брат, съпруг, гадже, приятел, колега, за които ловът е хоби и страст. Бъдете оригинални и станете причина за много усмивки и успешни ловни уикенди. 

Шотовете са сувенирен артикул.
Препоръчва се миене с хладка вода.
Не се препоръчва миене в миялна машина или с гореща вода.

Цена

35,00 лв.

Добавете още

Подаръчна кутия:
  • Квадратна подаръчна кутия - червена
    + 7,50 лв.
  • Квадратна подаръчна кутия - черна
    + 7,50 лв.
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Комплект шотове Боеприпаси за лов - за най-запалените по лова. За да се винаги подготвени за всяка ситуация.

 

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Забавни

Видове подаръци: Аксесоари за алкохол

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.